1. Cum pot cumpara produse Wooderful?
Periodic, Master Woo posteaza in magazinul online www.wooderful.ro. Pentru a comanda produsele dorite trebuie sa: * Adaugati in cosul de cumparaturi cantitatea dorita;
* Completati detaliile de facturare;
* Alegeti metoda de plata: Transfer bancar, PayPal sau Plata la livrare;
* Plasati comanda.
In cel mai scurt timp, un consultant Wooderful.ro va va contacta pentru confirmarea comenzii plasate.2. Pot personaliza produsele?
Sigur ca da. In general produsul este manufacturat dupa ce primim comanda de la dvs., asa ca poate fi personalizat – prin gravare - conform dorintelor dumneavoastra. Se pot realiza si alte tipuri de personalizari. Pentru detalii - folositi mijloacele noastre de contact: mail, telefon, pagina FB.3. Cum pot plati dupa ce comanda a fost confirmata?
In functie de metoda de plata pe care ati ales-o, veti primi o factura fiscala prin e-mail din partea noastra.
* Daca ati ales Transfer bancar, plata se va face prin OP, pe baza facturii pe care o vom trimite catre dumneavoastra;
* Daca ati ales Plata la livrare, plata se va face in momentul in care intrati in posesia cadourilor. Veti primi factura fiscala cu chitanta atasata.
* Daca ati ales PayPal, plata se va face online, veti primi o factura fiscala prin e-mail din partea noastra.4. Pentru livrare gratuita care este comanda minima? 
Putem livra gratuit in Romania prin Curier daca comanda minima este de 200 Lei. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 200 Lei, transportul prin Curier va fi de 25 Lei.5. Livrarea produselor se poate face doar la o singura adresa?
Putem livra produsele dorite atat la o singura adresa cat si la adrese diferite cu un cost suplimentar. Pentru livrarea cadourilor la mai multe adrese, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa comanda@wooderful.ro - pentru a va comunica costul total al transportului.6. Produsele pe care le voi primi, vor arata la fel ca in imaginile de pe site? O mare parte din procesul de creatie si fabricare al produselor este manual – si pot exista mici diferente de nuanta a lemnului, de textura, etc. Daca va fi necesara inlocuirea anumitor produse din comanda dorita, vom inlocui cu produse din aceeasi gama si calitate similara, cu instintarea si acordul dumneavoastra.7. In cat timp pot primi comanda? Comanda o veti primi in termen de 4-5 zile lucratoare. In perioade mai aglomerate (promotii, Paste, Craciun, etc.) – este posibil ca aceasta perioada sa fie extinsa la 7-8 zile lucratoare. Va multumim!

×
×

Cart